Activiteiten

Het Computerhuis biedt begeleiding en ondersteuning bij het gebruik van computers en het internet. Het is een ontmoetingsruimte waar mensen van en met elkaar meer leren over de mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Dit doen we door individuele en groepsgewijze begeleiding en ondersteuning van computergebruik (denk aan sociale media), inloopochtenden, onderhoud en het verhelpen van storingen aan computers.

We bieden ondersteuning in het gebruik van pc, laptop, tablet en smartphone. Ook veranderingen en updates van besturingssystemen, gebruik van Internet, onderhoud en veiligheid kunnen aan bod komen.

Begeleiding en ondersteuning in de digitale wereld met behulp van een jaarkalender om actuele zaken als belastingaangifte, huursubsidie e.d. onder de aandacht te brengen.

De overheid vraagt steeds vaker naar uw DigiD, waarvoor de StadsBieb Den Bosch e-learning programma’s Digisterker  en Klik & Tik beschikbaar stelt en onze begeleiders ondersteuning verlenen. Zie website: https://www.bibliotheekdenbosch.nl.

In de werkplaats geven vrijwilligers ondersteuning  bij het onderhoud en het vinden en verhelpen van storingen en klein onderhoud aan de computer. Leden kunnen twee maal per jaar gebruik maken van deze ondersteuning.

Wil je meer weten?


Wist je dat?

Als u ideeen of suggesties heeft wij deze graag van u horen.

© Humanitas 2012
Realisatie door Four Digits op basis van Plone.